Iskalnik

Uporaba iskalnika po vsebinah spletnega mesta (1.nivo)

Iskalnik po vsebinah, ki je v vsakem koraku dostopen v zgornjem desnem kotu spletne strani (ikona v obliki lupe), išče po vseh vsebinah spletnega mesta (priročniki, pogosta vprašanja ...). Rezultati iskanja prikažejo vse vsebine, ki vključujejo iskani izraz, slednji je rdeče obarvan. Možen je vklop naprednega iskanja (klik na moder plus na levi strani pod okencem za vnos iskanih izrazov) in preklop na iskanje po vprašalnikih (klik na 'Iskanje po vprašalnikih', slednja možnost vas preusmeri na iskalnik v vmesniku za kreiranje anket).

Napredno iskanje omogoča poljubno filtriranje rezultatov glede na izbrane kriterije iskanja. Iščete lahko izraze, ki vsebujejo vsaj eno od vaših iskanih besed, izraze, ki vsebujejo iskano besedno zvezo, ali pa kriterij iskalnika nastavite tako, da naj ne vsebuje nobene od določenih besed. Desno v naprednem iskalniku 'Samo tip(i)' je možno določiti iskanje po točno določenih kategorijah, iščete lahko po naslovnici, novicah, osnovnih priporočilih, pogostih vprašanjih, pomoči, priročnikih, straneh in video vodičih. Iskalnik izpiše najdene vsebine (slovenske / angleške), glede na nastavljen jezik orodja 1KA.

Uporaba iskalnika v vmesniku za kreiranje anket (2.nivo)

V zavihku 'Moje ankete', kjer je seznam vseh anket, iskanje poteka po naslovu ankete, avtorju ali iskanih ključnih besedah. S klikom na 'Napredno iskanje' lahko nastavimo možnost iskanja po aktivnosti ankete - iskanje po vseh anketah ali pa le po aktivnih oziroma neaktivnih. Iskalnik omogoča tudi nastavitev časovnega okvirja, in sicer je možno določiti časovno obdobje, ko je bila anketa ustvarjena oziroma nazadnje urejana.