Nastavitev 1KA na e-poštno obveščanje o izpolnjeni anketi in ogled izpolnjene ankete

V orodju 1KA lahko nastavite, da vas sistem opozori, ko je nekdo izpolnil anketo. Storitev je na voljo za uporabnike s statusom 'administrator' in 'manager'.

Zaradi množičnega izpolnjevanja anket je lahko količina poslanih e-mailov preko 1KA sistema zelo velika. Da bi se izognili temu, da so e-poštna obveščanja o izpolnjenih anketah uvrščena v spam, je za uporabo storitve za ostale uporabnike potrebno pridobiti dovoljenje preko obrazca. Storitev se zaračuna po veljavnem 1KA ceniku.

V primeru odobritve možnosti uporabe sistema za obveščanje o izpolnjeni anketi je uporaba sledeča. Za dostop do nastavitev obveščanja, se v urejevalniku premaknete na zavihek 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Obveščanje' - 'O izpolnjeni anketi'.

1. V prvem okvirju označite, kdo bo obveščen o izpolnjeni anketi, izbirate lahko med:

  • respondent,
  • respondent, registriran v CMS,
  • avtor ankete in drugi uredniki,
  • dodatni prejemnik.

2. V drugem okvirju uredite vsebino, ki bo ob izpolnjeni anketi poslana na elektronsko pošto. V sporočilo lahko vstavite tudi sistemske spremenljivke iz vaše baze, ki se vam izpišejo v desnem modrem oknu.

3. Če želite obveščanje nastaviti tako, da si lahko takoj ogledate tudi odgovore respondenta, v besedilo vnesete spremenljivko [PDF]. S tem boste ustvarili povezavo do PDF datoteke v kateri so zbrani odgovori respondenta.